...

Kafé, bar og restaurant

Med mange års erfaring med å designe kafeer, restauranter og barer, har vi en dyp forståelse av de unike utfordringene og mulighetene disse stedene gir. Vår ekspertise lar oss lage design som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer sømløst.

Hva leverer vi?

Kaffebutikk
Arbeidet vårt kunne dyrke en atmosfære som utstråler varme og ro. Fra jordfarger til myk, innbydende belysning, designene våre for kaffebaren din vil være et fristed hvor kundene dine kan slappe av og slappe av.
Fine Dining
Vi skaper en atmosfære av ren eleganse og overdådighet. Forgylte aksenter, krystalllysekroner og overdådige tekstiler omslutter kundene i en atmosfære av luksus fra det øyeblikket de går inn.
Vårt design kombinerer sømløst eleganse med en dash av eklektisisme. Fra plysjfløyelsseter til industrielle elegante aksenter, vi har laget et rom som er visuelt imponerende, men likevel innbydende.
Restauranter og Buffet
Vår interiørdesign for restauranter er nøye utformet for å komplettere bufféopplevelsen samtidig som den gir en innbydende og komfortabel atmosfære. Pryder veggene er nøye utvalgte kunstverk, som hver forteller en unik historie. Kunsten forbedrer matopplevelsen, og gir visuell glede ved hvert blikk.
Våre klienter

Convallis aenean et tortor kl

Convallis aenean et
tortor kl

Kontakt oss

Ta kontakt med oss

Vi vil gjerne høre fra deg og hjelpe deg med eventuelle henvendelser, eller spesielle forespørsler du måtte ha. Vårt dedikerte team er her for å gi deg best mulig service.

    Personvern | Betingelser | og vilkår
    © 2023 Opphavsrett fra Prosjekt Innredning Interior Med enerett
    Personvern | Betingelser | og vilkår
    © 2023 Opphavsrett fra Prosjekt
    Innredning Interior Med enerett